IMG

Vyhledat

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Pozvánka - Pardubická stavební výstava - PODZIM

Pozvánka - Pardubická stavební výstava - PODZIM



Datum konání:
12.10.2017
Datum ukončení:
14.10.2017

Zveme Vás na 22. Pardubickou stavební výstavu - PODZIM, která proběhne ve dnech  od 12.října do 14. října 2017  ve výstavním centru IDEON v Pardubicích od 10,00 hodin do 18,00 hodin a v neděli do 16,00 hod.

Výstava  podporuje investice do energetických úspor při rekonstrukcích domů a v novostavbách při zateplování rodinných a bytových domů vč . podpory KOTLÍKOVÝCH DOTACÍ, ale i podporu

akce DEŠŤOVKA - zaměřenou  na projekty proti suchu, plýtvání s pitnou vodou, využívání dešťové vody, budování nádrží na dešťovou vodu, vytváření zahradních jezírek, využívaných na zalévání, čističek, úsporných rozvodů vody                                                                                  a veškerých technologií zabývajících se úsporou a úschovou vody.

Výstava bude i tradiční přehlídkou stavebních materiálů, technologií, služeb a novinek ve stavebnictví, obohacenou i o výstavu užitkových vozidel.

Na výstavišti proběhne velké LOSOVÁNÍ ANKETNÍCH LÍSTKŮ o celou řadu cen : stavební materiály, slevové kupony, elektro nářadí, služby ve stavebnictví atd. Hlavní cenou je tepelné čerpadlo.

Na výstavu Vás zve KJ výstavnictví a generální partner výstav Pardubický pivovar Pernštejn.